Мамо, ти си най-добрата среща, която съм имала. С тези думи,

...
Мамо, ти си най-добрата среща, която съм имала. С тези думи,
Коментари Харесай

Мария Бакалова заведе майка си на Европейските филмови награди в Рейкявик

Мамо, ти си най-хубавата среща, която съм имала. С тези думи, написани в инстаграм, Мария Бакалова разгласи, че е завела майка си Румяна на Европейските кино награди в Рейкявик. Единствената българска актриса, номинирана за “Оскар ”, бе поканена на церемонията освен като посетител, а с цел да връчи премията в категорията за анимационен филм.

Облечена в зашеметяваща черна рокля, тя сервира статуетката на режисьора Ален Угето, спечелил в категорията “Най-добър анимационен филм ” с лентата си “Забранено за кучета и италианци ” (No Dogs or Italians Allowed).

По предписание Бакалова излиза на сходни събития постоянно облечена с доста усет и с тоалети на известни фешън дизайнери. Този път тя избра елегантна ръчно бродирана дантелена рокля с мантия и шлейф, част от есенно-зимната сбирка за 2022-2023 на стилната икона Джордж Чакра. Риана, Бионсе, Тайра Банкс, Дженифър Лопес и Хелън Мирън са измежду имената, които са носили тоалети на ливанския дизайнер.

“Каква голяма чест е да имам опция да се срещна с толкоз доста от моите идоли и даже да им връча премия! Артисти, чието изкуство е докоснало концепциите ми за живота и които са ме въодушевили да стана актриса и да върша изкуство. Режисьори, които ме въодушевиха да стана актриса. Филми, като вашите ме накараха да допускам, че светът в действителност може да се промени със силата на киното. Благодаря ви! ”, написа Бакалова в обществените мрежи.

Режисьорът Явор Гърдев също участва на церемонията като специфичен посетител, след което разгласи във фейсбук: “Като оскарите е, само че всичките филми са задгранични ”.

Този месец Бакалова ще се появи на огромния екран в сантименталната комедия “Меденият месец ”, където влиза в ролята на младоженка. А на 5 май следващата година ще е премиерата на грандиозното фентъзи “Пазители на Галактиката 3 ”, където тя също взе участие.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР